Kültür ve Turizm Bakanlığı Nevşehir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Kozaklıda düzenlemiş olan Turizmi paneline Nevşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe ve Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Yöneticisi Dr. Atikullah Ghiasee  konuşmacı olarak katıldı.
Panel saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan program İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici'nin açılış konuşmasının ardından Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru ve Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven'in konuşmalarıyla devam etti.
Panel Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslanın başkanlığında gerçekleştirildi. Araştırma görevlisinin Kültür ve Turizm hakkındaki genel sunumlarının ardından  sözü, Genel Sekreter Çömçe ve Hastane Yöneticisi Ghiasee alarak  bölgenin çok daha ileri düzeyde kalkınıp gelişebilmesi için sağlık turizminin ehemmiyetine dikkat çeken sunum yaparak, sağlıkla ilgili soruları yanıtladılar.
Panel sonunda programa katkılarından dolayı  il Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan Teşekkür Belgeleri takdim edilerek kapanış gerçekleştirildi.