T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kapadokya Tanıtım Stratejisi Çalıştayı’na katılmak için geldiği Nevşehir'de Vali İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Nevşehir programı kapsamında Vali Becel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Kendilerine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Komutanı  Hüsamettin Erol, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici eşlik ettiler.

Ziyarette Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Yardımcısı Demircan, Vali Becel ile Nevşehir'de sürdürülen pandemiyle mücadeleyi ve turizm faaliyetlerini değerlendirdi.

Nevşehir'de Vali İnci Sezer Becel, gerçekleşen nazik ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyetini belirttiği Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’a Nevşehir Kapadokya Bölgesi’in tarihi, kültürel, turistik değerleri, doğal güzellikleri ve ilimizde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Misbah Demircan’ı Nevşehir Valiliğimizde hazirunumuzla ağırlamaktan mutluluk duyduk. Medeniyetlerin beşiği, turizmin başkenti Kapadokya’mız ve Sevdamız Nevşehir’miz için yeni projeler adına hep birlikte çalışıyoruz." dedi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan daha sonra, Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasına geçti. 

Kendisini burada karşılayan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Eteş; "Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız sayın Ahmet Misbah Demircan'ı Kapadokya'nın Merkezi Ortahisarımızda ağırlamaktan onur duyduk. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederiz..." dedi.