T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan Nevşehir'de Kapadokya Alan Başkanlığı istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Nevşehir'de Vali İnci Sezer Becel, gerçekleşen nazik ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyetini belirttiği Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan’a Nevşehir Kapadokya Bölgesi’nin tarihi, kültürel, turistik değerleri, doğal güzellikleri, Kapadokya alan Başkanlığı ile ilimizde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ve Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Birol İnceciköz ve ilgili birim yetkilileri katıldı.

Kapadokya Alan Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'in Fiziki, Morfolojik ve Jeolojik yapısı hakkında çeşitli bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ve Vali İnci Sezer Becel, Kapadokya Alan Başkanlığı bünyesinde göreve yeni başlayan personel ile tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, daha sonra Nevşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Savran ile bir süre görüştü.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran yaptığı açıklamasında; "Kültür ve Turizm Bakan yardımcımız Nadir Alpaslan'ı belediyemizde misafir ediyoruz. Turizm'in ayrılmaz bir parçası olan, bölgemiz ve Kayaşehir'imiz hakkında istişarede bulunduk. Bakan yardımcımıza samimiyeti ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.