Rusya'nın başkenti Moskova'da kapılarını açan MITT Moskova Turizm Fuarı'nda Kapadokya standı büyük ilgi görüyor, Ruslar uzun kuyruklar oluşturuyor.

Fuarda Kapadokya standı katılımcılardan yoğun ilgi görüyor, sektör temsilcileri Rus pazarında 2017 Turizm sezonunda patlama bekliyor.

MITT Moskova Turizm fuarında Türkiye standının en çok ilgi gören bölümü Kapadokya oldu.

Nevşehir Valiliği öncülüğünde; KAPHİB, Ahiler Kalkınma Ajansı, Ürgüp, Göreme, Uçhisar Belediyeleri, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, THY Nevşehir Satış Müdürlüğü ve KAPTİD tarafından alınan ortak karar sonucunda organize edilen MITT Moskova Turizm  fuarında Kapadokya standına Ruslar yoğun ilgi gösteriliyor. Ayrıca Fuarda Ziyaretçilere bölgemizi anlatan meteryaller ve Kapadokya'ya özgü hediyeler veriliyor. 


MITT Moskova Turizm Fuarı kapılarını açtı. 

Rusyanın başkenti Moskova'da düzenlenen 11-13 mart 2017 INTOUR MARKET (ITM)  ve 14-16 Mart 2017 MITT MOSKOVA Turizm fuarlarına Kapadokya'yı temsilen Görevlendirilen turizm temsilcilerimiz Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet AYDIN , profesyonel rehber Mehmet KEÇECİ ve Olga KURTULMUŞ fuarda adeta stant görevlisi gibi çalışarak,
 bölgemizi en iyi şekilde anlatıyorlar. Bu katılımın yanında Kapadokya'dan bölge acenteleri ve Balon firmalarıda bu fuara katılım sağladılar.

Moskova'da ki Fuar hakkında açıklamada bulunan Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet AYDIN, "Sekiz holun üç holünü kiralayan Türkiye 500 kişilik sektör temsilcisiyle fuara katılım sağladı. Başta hava alanları olmak üzere çeşitli alanlarda Türkiye'miz ve Kapadokya reklam tanıtımları yoğun bir şekilde yapılıyor. Nevşehir Valiliği öncülüğünde katılım sağladığımız ve Ülkemizin geniş katılım sağladığı fuara güçlü ve etkin bir yer almıştır dedi. Aydın, Fuarda ​ "Tur operatörlerinin hepsi ağız birliği etmişçesine Rusya'dan bu yıl Türkiye'ye 4 milyon turist beklediklerini söylüyorlar. Tatile çıkacak her iki Rus turistten birinin Türkiye'ye geleceği tespiti var. Rusya'da Kapadokyamıza gösterilen müthiş ilgi herkese moral verdi. Geçen yıl kriz nedeniyle tatile gelemeyen Rusların, hem ülkemizi, hem de Kapadokya'yı çok özlediklerini gözlemledik. Açıkcası, Fuarda gösterilen yoğun ilgi 2017 Turizm sezonu için bizleri ve tüm turizmcileri şimdiden hem mutlu etti hemde heyecanlandırdı"" şeklinde konuştu.