Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin ve Üyeleri EMİTT Fuarına katılan Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, STK Temsilcileri ve Turizmcilere yemek verdi.

NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’in daveti ve Nevşehirli İşadamı Ermetal Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen gelenekselleşen yemeğe Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk ile birlikte Burdur, Muş, Adıyaman Valileri, Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, Eski Avanos şimdi İstanbul Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Kozaklı Belediye Başkanı Celaleddin Güven, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, KAPHİB Müdürü Levent Ak,
 İstanbul il Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir, Atatürk Havalimanı TAV Özel Güvenlik Eğitim-Denetim Koordinatörü Mansur Güneş, Prof. Dr. Fehmi Yılmaz, İşadamı Alphan Namlı, Bircan Eresin, Murat Eresin, Yaşar Eroğlu, Yaşar Köybaşı, Fatih Acer ,Seçkin Çekirdekçi, Vejni Büyük, Oğuz Türkkan, Behçet Yaşar, Mehmet Taşkın, Hasan Gözderesi, Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Salih Bekaroğlu, TÜRSAB Kapadokya BYK Başkanı Coşkun Kırtıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Göreme Turizm Geliştirme Koop. Başkanı Mustafa Durmaz, Sanatçı Kürşat, Köy Dernek Başkanları ile çok sayıda turizmciler katıldılar.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin açılış konuşmasını yapan NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Nevşehir'den gelen tüm misafirleri selamlayarak artık gelenekselleşen ve Gurbet ile sılayı buluşturan birlik ve beraberlik yemeğinde Nevşehirli hemşehrileri ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


İstanbul'daki değerli hemşehrilerimizle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de, İstanbul'da Nevşehirlileri en güzel şekilde temsil eden ve bu manada önemli bir görev üstlenen NEVBİAD derneğine bu güzel organizasyon için teşekkür etti. 

Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk te yaptığı konuşmasında, bu nazik yemek daveti için NEVBİAD derneğine teşekkürlerini iletti. Göktürk, bu güçlü yapının İstanbul'da gerek idari olarak gerekse yatırımcı iş adamları ile belli güce ulaştığını görmekten dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.  

Proğram sonunda Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Başakşehi Kaymakamı ve Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin'e günün anısına Nevşehir heyeti adına Plaket takdim etti.