Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran TÜROB Başkanı Muberra Eresin'i Merkez Ofiste ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Nafiz Dirikoç'unda eşlik ettiği ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran; "Nevşehirli Kıymetli hemşehrimiz, TÜROB Başkanı Müberra Eresin’i ziyaret ettik. Kayaşehir de yapılacak olan projeleri hayata geçirmek ve buklet fabrikamızda üretilen ürünlerin satışı üzerine görüş alışverişinde bulunduk.Derdimiz Nevşehir." ifadelerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜROB-Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin'de; "Nevşehirli olmakla her zaman gurur duyuyorum. Bu vesile ile Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretleri içinde teşekkür ediyorum" dedi.

Müberra Eresin kimdir?

Müberra Eresin, turizm kariyerine 1987–1989 yılları arasında Eresin Taxim Hotel’de başladı. Eresin, 1989 yılında Pragon Restaurant (İngiltere), 1990 yılında Bath Spa Hotel’de (İngiltere) görev aldı. Meslek hayatına 1991–1992 yılları arasında Royal Crescent Hotel’de devam etti. Eresin, 1992–1993 yılları arasında Eresin Taxim Hotel’e Rezervasyon Supervizörü olarak atandı. 1993–2001 yılları arasında Eresin Taxim, Eresin Topkapı ve Eresin Crown Hotel’de Satış Direktörü, 2003–2008 yılları arasında Eresin Hotel İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev aldı. Müberra Eresin, şu anda Eresin Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Eresin Hotels Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

TÜROB Yönetim Kurulu

Müberra Eresin (Başkan)  – Eresin Otelleri/Eresin Turizm

Armin Zerunyan (Başkan Yardımcsı) – Hilton Türkiye

Hediye Güral Gür (Başkan Yardımcısı) – NG Otelleri

Taner Yallagöz (Başkan Yardımcısı) – Yaşmak Otelleri

Kasım Zoto (Genel Koordinatör)– Armada Hotel

Levent Erdoğan (Muhasip Üye) – MyDora Hotel

İsmail Taşdemir (Genel Sekreter)

Banu Dedeman – Dedeman Türkiye

Temel Aygün – Titanic Türkiye

Richard Appelbaum – Divan Türkiye

Orkun Petekçi – Accor Türkiye

Nuri Kalyoncu – Point Türkiye

Ayhan Hacıbektaşoğlu – Barın Hotel

Uygar Koçaş – Le Meridien Etiler

Ziya Cihan – WOW İstanbul Hotel

Mustafa Topaloğlu – All Seasons Hotel