Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir açıklama yaparak, TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanlığı seçimlerinde tekrar aday olduğunu ve turizm noktasında kazandığımız kazanımların daha da gelişerek ve geliştirerek yola devam etmek istiyoruz ifadelerini kullandı. 

TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanlığı için adaylığını açıklayan Talip Aldemir, hedeflerini anlattı.

Kapadokya’da bulunan bütün seyahat acentalarının oyunu alarak 3 yıl öncegöreve gelen Başkan Talip Aldemir, turizm sektörü tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Talip Aldemir yaptığı açıklamada “Bugüne kadar hayatımın her aşamasında yaptığım görevlerde ve sorumluluklarda en iyisini yapmaya en iyi hizmeti vermeye çalıştım. İlkelerimden taviz vermeden ekip ruhu doğrultusunda çalışmalarımı sürdürdüm. TÜRSAB’ın 50. Yılında Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı en iyi şartlarda yürütmenin haklı gururunu yaşarken, yapılacak olan seçimde BEYAZ PUSULA kullanarak tekrar aday olduğumu bildirmek istiyorum. 30 yılı aşkın bir süredir Turizm ve Seyahat Acenteciliği mesleğinin her kademesinde görev yaptım.

Ülkemizde daha çok ziyaretçi gelmesi, Kapadokya bölgemizin daha çok tanıtılması, sürdürülebilir bir turizm sağlanması ülkemiz ekonomisine daha çok katma değer oluşturması için açısından acentelerimizin daha da güçlendirilmesi gerektiğini düşünüyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmaya devam ettiğimizi özellikle söylemek istiyorum” diye konuştu. 
 

Talip Aldemir, “Çözüm üreten yaklaşımlar, diyalog kapımız açık ilkeler ve acentelerimizin gereksinimleri doğrultusunda daha çok çalışarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Meslektaşlarıma bir kez de herkesin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.

 
Oyumuzun rengi BEYAZ;

TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı ve Başkan Adayı Talip Aldemir açıklamasının sonunda “Sevgili meslektaşlarım, her seçim kendi içinde önemli ve kıymetlidir. Acentelerimizin kazanımlarının daha da çok artması, her koşulda ve her platformda temsiliyetin daha da güçlü olması için daha önce vermiş olduğunuz desteği bu defa daha güçlü görmek talebindeyiz. Hep birlikte yönetmeye devam etmek için TÜRSAB’ın turizmde otorite kimliğinin devamı için, “Oyumuzun Rengi Beyaz” sloganıyla değerli oylarınıza tekrar Talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle 07 Ekim 2022 Cuma günü saat 10:00-16:00 arası Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı Ürgüp adresimizde oy kullanmaya davet ediyorum. Oylarınıza TALİP olduğumu tekrar söylüyor bütün meslektaşlarımıza başarılar ve güzel günler diliyorum” diye konuştu.