Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkan Adayı Talip Aldemir, ‘Seyahat acentalığı mesleğinin ve faaliyet alanının temeli olan Türk turizm sektörünün gelişimine katkıda bulunmak için yola çıktık’ dedi.

Aldemir: "Değerli oylarınıza tekrar talibiz"

Seçim çalışmalarını hızlandıran Aldemir; "Birlik ve beraberlik içinde daha güzel günler için, daha önce yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olduğu için, sizler için daha yapacaklarımız olduğu için "BEYAZ" liste olarak kıymetli oylarınıza talibiz. Birlik beraberliğimizi güçlendirmek ve mesleğimizi daha iyi yerlere taşımak için 7 Ekim Cuma günü tüm meslektaşlarımızı seçimli genel kurula bekliyoruz." dedi.

Birlikte üretip birlikte yönetelim...

7 Ekim Cuma günü yapılacak olan seçimler öncesinde seyahat acentalarını ziyaret eden ve yapacağı hizmetler hakkında bilgi veren Aldemir, ‘Seyahat acentalığı mesleğinin ve faaliyet alanının temeli olan Türk turizm sektörü ile Kapadokya turizm sektörünün daha hareketli bir hal alması, gelişime katkıda bulunmak için yola çıktık. Sektörümüzde yaşanan sıkıntıları biliyor, çözüm önerilerini programımız dahilinde planlıyoruz. Turizm sektörü ülkemiz açısından vazgeçilmez bir sektördür. Ülkemize ciddi döviz girdisi sağlayan sektörümüzün, Kapadokya'da daha geniş kitlelere hitap etmesi için elimizden geleni yapacağız. Seyahat acentalarımızın çalışmalarını kolaylaştıracak projeler ile, onların hakkını savunmak için göreve talibiz’ dedi.

Oyumuzun Rengi: "BEYAZ"

Tarih: 7 Ekim 2022 Cuma

Saat: 10:00-16:00

Yer: Kapadokya Bölge Temsil Kurulu ÜRGÜP