AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili Metin Yavuz, NERO Başkanı Özay Onur ile birlikte Kapadokya’yı gezdi.

Türkiye’nin doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dünyaca tanınan önemli turizm diyarı Kapadokya’nın tarihi ve turistik merkezleri gün geçmiyor ki önemli kişileri ağırlamasın.

Dünyanın 7 kıtasından yüzlerce milliyete mensup turistlerin ağırlandığı Kapadokya, yerli turistlerin yanı sıra farklı meslek gruplarından konuklara da ev sahipliği yapıyor.

Nevşehir Turist Rehberleri Odası (NERO) Başkanı Özay Onur, göreve başladığı günden beri bölgenin tanıtımına katkı sunabilmek için gece gündüz gayret gösteriyor.

NERO Başkanı Onur, UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’ndeki Kapadokya’daki pekçok tarihi ve turistik noktayı konuklarına tanıttı.

Hafta sonunda bölgeye gelen TBMM Turizm Komisyonu Başkan Yardımcısı, AK Parti Aydın Milletvekili  Metin Yavuz’a eşlik eden Onur, bölgenin geçmişten bugüne taşıdığı kültürel miras ve bölgenin bundan sonraki süreçte ortaya koyacağı hedef ve planlamaları anlattı.

Onur, Yavuz ile Kapadokya’da yaptığı geziye dair fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.