Turizm sektörünün tüm kollarını Fuarizmir’de bir araya getirmek için start alan 13. Travel Turkey İzmir Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla düzenleniyor.

Türkiye’nin doğusundan batısına kadar yaklaşık 43 ülke ve 36 ilin yer aldığı fuarda turizmciler bir araya geldi. Kültürlerin, yöresel zenginliklerin buluştuğu fuarda her yöre kendine özgü kültürel özelliklerini tanıtıyor. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın katılım sağladığı Fuarda ilk gün Kapadokya Standına yoğun ilgi vardı.

Fuarda Avanoslu çanak ustalarımız hem ustalıklarını hemde Avanos’un Kapadokya bölgesinin el sanatları merkezi olduğunu aldıkları ilgi ile tescilliyor.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın katılım sağladığı Fuarda ilk gün Kapadokya Standına yoğun ilgi vardı. 7 Aralık Cumartesi gününe kadar açık kalacak fuarın ilk gününden itibaren tarihi ve turizm potansiyeliyle ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başaran Avanos Belediyesi, Sizleri de Kapadokya Avanos standı ile aramızda görmekten mutluluk duyarız. (A Holü 114 numaralı stant)