TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu üyesi seyahat acentalarının temsilcileri ile Nevşehir'de Crown Plaza Otel'de bir araya geldi.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve beraberindeki TÜRSAB Heyeti’nin Türkiye turundaki ikinci durağı Kapadokya bölgesi oldu.

Ziyaret kapsamında Nevşehir ve Kapadokya’da faaliyet gösteren seyahat acentalarıyla bir buluşma gerçekleştirildi.

Akşam yemeğinde bölgedeki acenta temsilcileriyle bir araya gelen Firuz B. Bağlıkaya, bu bölgede faaliyet gösteren üyeleri dinleyerek sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Bağlıkaya, TÜRSAB’ın hayata geçirdiği çalışmalar ile geleceğe yönelik atılacak adımlara ilişkin hedeflerini de üyelerle paylaştı.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Firuz B. Bağlıkaya liderliğindeki heyette; TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Gencer ile Soner Bacaksız, Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir, İstanbul Avrupa Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yıldırım Taş, Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Erciyes Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ali Emre Mart, Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanı İbrahim Gül ve Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hakan Bayındır yer aldı. 

Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir; "Sn.Genel Başkanımız Firuz B. Bağlıkaya öncülüğünde ki TÜRSAB heyetini Türkiye turunun en özel durağı olan Kapadokya bölgesinde ağırladık. Genel Başkanımız ile birlikte Kapadokya’da faaliyet gösteren seyahat acentalalarımızla biraraya gelerek hem bölgemizdekideki sorunları konuştuk hemde hasret giderdik."

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya; "TÜRSAB Heyetimiz ile başlattığımız gezimizin ikinci durağı Kapadokya bölgesi oldu. Nevşehir ve Kapadokya’da faaliyet gösteren üyelerimizle akşam yemeğinde bir araya geldik.  Birlik beraberlik mesajı verdiğimiz bu yemeğe katılarak bize onur veren tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyor, hep birlikte sektörümüzü daha ileriye taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz." dedi.