Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kapadokya Temsil Kurulu Başkanı ve NTSO Meclis Üyesi Talip Aldemir ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir'in, TÜRSAB çalışmaları hakkında Başkan Parmaksız’a bilgiler verdiği görüşmede, Kapadokya'nın başkenti Nevşehir İlinin turizm alanlarının tanıtımı ile acentaların sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'da, pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında turizm olduğunu belirterek, "Sahip olduğu doğal güzelliklerinin yanında, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de Kapadokya turizminin başkenti özelliğini taşıyan İlimiz genelindeki tüm turizm işletmelerine, bol kazançlı ve başarılı bir turizm sezonu diliyorum" dedi.

NTSO olarak her türlü işbirliği ve dayanışma hazır olduklarını bildiren Başkan Parmaksız, TÜRSAB Kapadokya BYK'ya da çalışmalarında başarı diledi.
 

TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir'de, "Kapadokya TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu olarak, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. Arif Parmaksız'ı konuk ettik. Turizm ve ticarete dayalı istişare ve samimi sohbetlerimiz oldu. Kendisine bu nazik ziyaretinden ve desteklerinden dolayı saygı ve sevgilerimizle teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotorafın ardından Başkan Parmaksız'a hediye takdimi ile iyi dilek ve temennilerle sona erdi.