Konağımız Dünyada eşi ve benzeri bulunmayan Kapadokya Bölgesinin peribacalarının en ihtişamlı ve yoğun olduğu muhit olan Uçhisar Kalesi çevresindedir.

Ayrıca meşhur Kapadokya sıcak hava balonlarının en güzel izlenebileceği bir lokasyonda bulunmaktadır.

Nevşehir merkez Uçhisar 0 ada 126 parsel Toplamda 1160 metre kare arsa üzerinde 280 m2 bina oturmaktadır.
Geriye kalan 700 metre kare bahçe ve avludan oluşmaktadır Binamız tescilli olup Her türlü turizm yatırım teşvik kredilerine uygundur.

Restorasyon projesi ile kolayca butik otele cevrilebilir mevcut binamızdan rahatlıkla ferah geniş 12 oda çıkmaktadır geri kalan 700 metre kare Arsaya proje dahilinde yörenin doğasına ve mevcut konağın mimarisine uygun bina yapılabilir ordanda rahatlıkla 20 oda cıkmaktadır mevcut 12, yan arsaya da 20 oda yapıldığı takdirde 32 odalı göz alıcı Butik otel olmaya adaydır.

Konağımız ve arsasının 3 tarafı yol ve panoramik meydanlık olması ve cevresinde dünyaca ödül almış butik otellerin olması gayrimenkulumuze dahada nitelik katmaktadır

Kapadokya bölgesini ziyaret eden yerli yabancı turistlerin yüzde doksanı Uçhisar kalesinin fotoğrafını çekmek için mutlaka konağımızın önündeki panoramik meydanlığa gelmektedirler

Otel yapıldığında müşteri bulma zorluğu kesinlikle olmaz büyüleyici atmosferi ile misafirleri kendine çeker.

Mevcut konagın Üst çatı katı kaldırılıp yerine ahşap ve cam çalışması ile tüm kapadokyayı seyreden manzaralı bölgeye hitap eder güzel bir restorant yapılabilir.

Aynı zamanda mevcut konağın önündeki avluya küçük bir havuz yapılabilir kendi içinde havuzlu iki oda çıkar bölgede bir ilk olur.

Daha geniş bilgi ve rezervasyon için;
0532 681 97 95 Nihat Serhat