Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü kasabanın gelişim ve değişim projeleriyle güzelliğine güzellik katmaya devam ediyor.

Yıkılan eski Uçhisar belediye binasının yerini geçmişine yakışır bir şekilde değerlendirmek adına meydan projesi için çalışmalar başladı.

Gazi üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden bir grup akademisyen Gayrimenkul Geliştime ve Yönetimi bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzuhan Burcu Gültekin önderliğinde, meydan projesini incelemek üzere Uçhisar kasabasını ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında yapılan toplantıda Uçhisar Belediyesi Fen ve İmar işleri personelleriyle bilgi alışverişinde bulunan akademisyen grup kasabanın çarşı meydanında yerinde incelemelerde bulundu.

İnceleme sonunda Uçhisar Meydan Projesi, düzenlenecek olan ulusal ve uluslararası yarışmada yer alacak ve yarışma sonucuna göre belirlenen projenin yapımına başlanacaktır.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “2020-2021 yıllarında tamamlanması hedeflenen meydan hem halkımıza kazandırılacak hem de bölge turizmine büyük katkı sağlayacaktır” ifadelerinde bulundu.