ATİS Fuarcılık Şirketi tarafından düzenlenen ”4.TRAVELEXPO ANKARA” Turizm ve Seyahat Fuarı 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Ürgüp Belediyesi de İlçenin ve bölgenin uluslararası fuarlarda etkin olarak tanıtımının yapılması için Ankara'da düzenlenen turizm ve seyahat fuarına katıldı.

Fuarda standı ziyarete gelen misafirlere kabak çekirdeği ve kuru üzüm gibi Ürgüp ürünleri ikram edilirken, peri bacaları ve çeşitli tanıtım broşürleri de hediye edildi.

ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen fuarda NEVŞEHİR - KAPADOKYA standını Ürgüp, Göreme ve KAP-HİB temsil ederek yüzlerce misafiri bölgeye davet etti.

Fuarda Ürgüp ve Kapadokya standı başta Ankara'da yaşayan Ürgüplüler olmak üzere yoğun ilgi gördü.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Hem KAP-HİB Encümen Üyesi, hem de Ürgüp Belediye Başkanı olarak, turizmde etkili bir şekilde hem ulusal hem uluslararası fuarlara önem veriyoruz, bu kapsamda bu yıl içerisinde Avusturya, İzmir ve İstanbul EMİTT fuarlarına da Ürgüp Belediyesi olarak katılacak, bölgemize bir turisti daha nasıl getiririz bunun düşüncesi içerisinde olacağız." dedi.