Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile birlikte Türkiye'nin peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla ünlü turizm merkezi Kapadokya'yı gezdi.

Göreme Açık Hava Müzesi...

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel refakatinde Kapadokya Bölgesi’nin gözde turizm merkezlerinin başında gelen Göreme Açık Hava Müzesini ziyaret etti.

Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Vali Becel ile birlikte, panorama etrafında bulunan esnafları da ziyaret ederek, alışveriş yaptı.

Güvercinlik Vadisi ...

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel refakatinde Kapadokya Bölgesi’nin gözde turizm merkezlerinden olan Uçhisar Güvercinlik Vadisi seyir tepesi alanını gezdi.

Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Kapadokya Bölgesi’nin tarihi ve mistik dokusundan oldukça etkilendiğini belirterek, Vali Becel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kapadokya'ya hayran kaldığını ifade eden Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah; "Burası cennet gibi bir yer. Gelmeden önce duyduklarımdan da öte bir güzelliğe sahip. Kapadokya'yı gördüğüm için kendimi şanslı sayıyorum. Misafirperverliği ve refakati için Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e teşekkür ediyorum" dedi.