Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Dadağı Köyünden yıllar önce Almanya'ya giden gurbetçilerimiz Kültür ve Yardımlaşma derneğinin organizasyonuyla Ramazan ayında iftarda bir araya geliyor. 

Dadağı Köyü Kültür ve Yardımlaşma derneğinden Eşref Kerman FİB Haber Merkezin yaptığı açıklamada; "Almanya-Dortmund'da 2004 yılında kurduğumuz "DADAĞI KÖYÜ DAYANIŞMA VE DOSTLUK DERNEĞİ'' nin 15.İftar programına uzakdan, yakından bağı olan tüm Dadağı köylüler canı gönülden davetlimizdir. Yerimiz geniş İftarımız bereketlidir" dedi.

Dernekten yapılan davet açıklaması ise şöyle;

Dadağı Köyü Dayanışma Ve Dostluk Derneği / Dortmund

"Değerli Köylülerimiz, Öncelikle yaklaşan mübarek Ramazan Ayının Herkese Hayırlı Huzur Ve Bereket Getirmesini Dileriz. 

Bildiğiniz Üzere Uzun Bir Süre Bir Araya Gelemedik. Öncelikle Coronavirüs Hastalığı Nedeniyle Vefat Etmiş Tüm Hemşerilerimize Allah'tan Rahmet, Geride Kalanlara Sabır İhsan Eylesin İnşallah.

Derneğimizin Her Sene Düzenlediği İftar Programı Bu Seneye yine Ramazan Ayının İlk Cumartesi Günü yapılacak olup, Bütün Köylülerimiz Ve Yakınları Aileleri İle Birlikte İftar Yemeğine Davetlidir.

Sizden Ricamız Yemekten İsraf Olmaması İçin Kaç Kişiyle Katılacağınızı Lütfen en kısa sürede Yönetime bildiriniz.

Şimdiden Çok Teşekkür Eder Ramazan Ayının Tüm Ülkemize İnsanlığa Ve Siz Değerli Köylülerimize Bereket Bolluk Ve Mutluluk Getirmesini Dileriz.

Tarih ; 2 Nisan 2022 Ramazan'ın İlk Cumartesi Günü

Adres; Altın Köşk Düğün Salonu /Dortmund

Başkan; Nizamettin Şenol

Başkan Yardımcısı; Halil Gönen

Muhasebe; Eşref Kerman