2018'de Ankara'da kurulan Genç Nevşehirliler Derneği, birlik, beraberlik ve dayanışma adına başlatmış olduğu samimi ortamı günden güne geliştirerek bu günlere geldi. 

Gönül buluşmalarına devam...

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Ankara’da yüzlerce hemşerilerimizi bir araya getirerek sosyal sorumluluk projesi üreten ve gerçekleştiren derneğimiz, tüm üniversiteli öğrencilerimizin ailelerine ziyaretle yeni bir büyümeye adım attı.

Geçen sene " Yalnız değilsiniz! Biz varız! sloganıyla çıktığımız bu samimi birlikteliğimize üniversiteli öğrencilerimizle yeni bir heyecan kattık. Ankara’da kahvaltı, akşam yemekleri ve sosyal sorumluluk programlarında beraber olduğumuz genç öğrencilerimizin şimdi de aileleri ile tanışma ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz.  Ailelerle buluşmalarımızda çok değerli velilerimiz şunları dile getiriyor. Evlatlarımıza maddi ve manevi anlamda destek olan hiç tanımadığımız lakin bizim toprağımızın insanlarının samimiyetle yaklaşmaları bizleri güvende hissettiriyor. Acaba yanlış yerde mi ve ya yanlış kişilerle mi diye düşündürmüyor. İlk defa büyükşehire gönderen aileler tereddütlerinin çok çok azaldığını ifade ediyorlar.

Bu manada Dursun ailesine, Kuvvetli ailesine,Balcı ailesine,Toy ailesine ve Demirbağ ailesine bizlere göstermiş oldukları samimi ve gönülden muhabbetleri için teşekkür ederiz."