Esnafın yanı sıra yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Arısoy esnaf ve vatandaşa yapılan hizmetleri aktararak, Gülşehir’de yaşayan ve çalışan tüm vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti. Başkan Arısoy, Nevşehir caddesi kaldırım ve Oruç Reis Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını Belediye mühendisi Samet Ercan ve işçi çavuşu Ufuk Uludağ ile beraber gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her alanda yatırım ve hizmetlerine kesintisiz devam ettiklerini kaydeden Başkan Arısoy ana caddelerimizde devam eden andezit ve ışıklandırma çalışmaları ile Gülşehir’in tamamen değiştiğini belirterek Gülşehir artık örnek alan değil örnek olan bir ilçe olarak yoluna devam ediyor.

Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Arısoy, “Nevşehir Caddesi #kaldırım Çalışmaları, Oruç Reis Mahallesi #kilitliparke yol çalışması, Nevşehir Caddesi Kurşunlu Cami Meydanı #Andezit çalışması, andezitli kaldırımlarımızın bitirildiği alanlarda #led aydınlatmalar ile alt yapımızın tamamlanan bölgelerinde (fatih mahallesi sururi hoca cad. aydınlık sok. şafak sok. gelincik sok.) temiz su ile kanal bağlantılarının çalışmaları, park bahçeler ekiplerimiz tarafından devam eden yeşil alan çalışmaları Ramazan ayı olmasına rağmen çalışmalarımız hızla devam ediyor, Nevşehir Caddesi kaldırım çalışmalarımızda sona yaklaştık, hedef ay sonunda bitirmek.

Gülşehir’in  dört bir yanında çalışmalara devam ediyor. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza önem veriyoruz. Gülşehir’imizi daha modern ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Bugünü değil geleceği düşünerek asırlık çalışmalar yapıyoruz” dedi.