Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Nevşehirli genç uçak mühendisi Tarık Kesekçi için taziye mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran mesajında, “Bursa’da meydana gelen trafik kazasında Uzm. Dr. Salim Kesekçi'nin değerli evladı Uçak Mühendisi 26 yaşındaki Tarık Kesekçi’nin ve beraberindeki arkadaşlarının vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.Türkiye Savunma Sanayinin en önemli envanterlerinden yerli ve milli Akıncı'nın yapımında görevli performans ve analiz mühendislerinin takım liderliğini yapan Kesekçi, genç yaşında şehrimizin ve ülkemizin gururu olmayı başarmıştı. Şehrimiz ve ülkemiz çok değerli bir evladını elim bir kazada kaybetti.Kesekçi ile birlikte aynı kazada hayatını kaybeden İHH gönüllüleri Yusuf Taha Göktaş (22), Kaan Talip Tığlı (25) ve Muratcan Kaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet temenni ediyorum.” dedi.

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Gebze-Orhangazi-Bursa-İzmir Otoyolu Selçukgazi Viyadüğü yakınlarında meydana gelmişti. İstanbul'dan Bursa'ya bir programa katılmak için yola çıkan Muratcan Kaya yönetimindeki 34 AFG 020 plakalı otomobil, aynı yöne giden Mustafa A. (41) yönetimindeki 41 HZ 096 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, sürücü Muratcan Kaya ile yanındaki Yusuf Taha Göktaş (22), A. Talip Tığlı (25) ve Tarık Kesekçi'nin (26) yaşamını yitirdiği belirledi.