Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, il genelinde son zamanlarda artan trafik kazalarına değinerek, Ürgüp yolunda tedbirlerin artırılması gerektiğini söyledi.

Nevşehir-Ürgüp karayolu üzerinde başlayan yol çalışması sonrası yol tek şeride bindirildi. Tek şeritte ilerlemekte güçlük çeken araçlar kavşaklarda kazalara neden oluyor. Ölümlü ve yaralamalı gerçekleşen kazaların yaşanmamasını temenni eden Ocak Başkanı Ali Türker, en kısa sürede önlemlerin artırılması gerektiğini belirtti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Türker, “Şehrimizde son günlerde trafik kazalarının artmasının mutsuzluğunu yaşamaktayız. Özellikle Ürgüp yolunda tedbirlerin artırılması ve daha dikkatli olunmasını temenni ediyoruz. Son olarak 2 çocuk babası hemşerimiz Mehmet Soylu isimli gencecik bir kardeşimizi bu sebeplerle kaybetmemiz bizleri yoğun bir üzüntüye sevketmiştir.

Ayrıca, ilerleyen günlerde Kavak depolarında kamyon ve tır hareketliliği artacağı için en kısa sürede bu önlemlerin artırılması şarttır.

Kazalarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet yaralı vatandaşlarımıza şifa dileriz” dedi.