Ramazan nedeniyle birçok düğün hazırlıkları ve merasimleri 1 ay ertelenmişti. Bayram sonrası bu telaş yeniden hız kazanarak çiftler mutlu günlere adım atacağı günleri saymaya başladı.

Yaklaşık 1 ay boyunca boş kalan düğün salonlarını ise kurum ve kuruluşların ve özel sektörlerin vermiş olduğu iftar programları ile doldu.

Kuaförler, gelinlikçiler, güzellik salonları, fotoğrafçılar ve gelinlik malzemeleri satan esnaflar gibi düğün üzerine faaliyet gösteren birçok firmalar yaklaşık 1 ay boyunca rutin bir iş mesaisi harcadı. Bayrama doğru hız kazanan düğün üzerine hizmet veren sektörler hareketli bir sezona yeniden başlayarak rahat bir nefes aldı. Arife gününden yoğunluğa başlayan bayan kuaförlerin birçoğunda randevular neredeyse dolmuş vaziyette.

Gelinlikçilerde ise ramazan boyunca sürekli provalar oldu. Gelin adayların düğün günü giymek istediği gelinliği diktirmek için adeta birbirleri ile yarışa girmiş durumda. Ramazan boyunca neredeyse 4-5 günde bir provalara giden gelin adayları istedikleri gelinliğe bayram sonrası kavuşmuş oldu.

Güzellikle salonları ise ramazan ayında durgun bir sezon geçirse de bayrama doğru çabuk hareketlenen sektörlerden biri oldu.

Bayramı tatil merkezlerine geçirmek isteyen ve bayramda daha iyi bir görünüme kavuşmak isteyen bayanlar ramazan ayının son haftası güzellik salonlarına ağırlık verdi. Düğün sezonu ile birlikte start alan güzellik salonları en hareketli günlerini yaşamaya devam ediyor.

Fotoğrafçılarda ise gelin ve damat adaylarının dış çekimleri için çoktan randevularını doldurmuş durumda. Bu yıl dış çekimde moda haline gelen ve stüdyolarda çekinme pozlarını tercih etmeyen adaylar Kapadokyanın muhteşem manzara ve eşsiz mekanlarını adeta stüdyo olarak kullanmakta. Fotoğrafçılar ise bu sezon yine en iyi yıllarını yaşadı.
Düğün sezonu ile başlayan bu hareketliliğin Kurban bayramına kadar devam etmesi bekleniyor.


En özel gününüzü şansa bırakmayın...! 

Kapadokya ve Nevşehir'de Organizasyon deyince hemen akla Tartışmasız FİB Ajans Organizasyon gelir.

Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün ,sünnet gibi organizasyonlarda randevu için geç kalmayın...
Hem en hesaplı hemde en güzel en ihtişamlı düğünlerinizin unutulmazlar arasında yer almasını istiyorsanız acele edin.

Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444
nevsehirorganizayon.com
0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

Gelin Yolu
Gelin Masası
Kamera Fotoğraf çekimleri
Masa-Sandalye Giydirme
Ses sistemi
Işık Sistemi
Orkestra
Palyaço
Animatörler
İlahi Grubu
Şamdan
Davetiye

Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın.
ALO :0 384 212 9 444 - 0 532 627 28 74