Beşir Derneği’nin Suriyeli sığınmacılar için sürdürdüğü insani yardım seferberliği aralıksız devam ediyor.

Hem Suriye hem de yurt içindeki sığınmacılar için eş zamanlı olarak çalışmalarını gerçekleştiren derneğimiz son olarak İdlib’te bulunan kamplardaki savaş mağduru ailelere bir tır patates yolladı.

Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliğimizin yoğun çaba ve emekleri ile hazırladığı insani yardım tırımızı zor şartlar altında hayatlarını devam ettirmeye çalışan Suriyeli sığınmacılar için İdlib’e uğurladık. İdlib’teki kamplardaki yaşam mücadelesi veren sığınmacılar için yolcu ettiğimiz tırımızda sığınmacılar için 28 ton patates bulunuyor.

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Erdal YILDIRIM: Suriyeli savaş mağduru kimselere için yaptığı yardım çalışmalarına sizler de yapacağınız bağışlarla destek sağlayabilirsiniz. Beşir Derneği web sitesinde bulunan online bağış bölümündeki “Suriye Genel Bağış” kısmına tıklayarak ve miktarı girerek sizler de bağışlarınızı Suriyeli mazlumların hayatlarının iyileştirilmesine yönelik olarak yapabilirsiniz. Online bağış dışında Suriyeli göçmenler için yapacağınız bağışları SMS yoluyla da bizlere iletmeniz mümkündür. Cep telefonlarınızın mesaj bölümüne SURİYE yazıp 4012’ye göndererek 20 TL karşılığında bağış yapabilir, Suriyeli savaş mağduru kimselerin yaşam mücadelesinde onlara destek olabilirsiniz.

YILDIRIM: Sayın Valimize, İl Özel İdaresi ve Kavak Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.