CHP’de Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinden 31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde İl Genel Meclis üyesi seçilen ve 22 ay görevde bulunan Ahmet Eroğlu İzmir'de yaşamını yitirdi. 

CHP Hacıbektaş İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Eroğlu kanser tedavisi gördüğü İzmir’deki hastanede hayatını kaybetti. Ahmet Eroğlu’nun cenaze 22 Şubat Pazartesi günü Saat 12:00 de Hacıbektaş Belediyesi önünde düzenlenecek Törenle son yolculuğa uğurlanacaktır.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok yayınladığı taziye mesajında ; "Cumhuriyet Halk Partisi Hacıbektaş İl Genel Meclis Üyemiz Sevgili abim Ahmet Eroğlu’nu kaybettiğimizi üzülerek öğrendim. Ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet yıldızlar yoldaşı olsun." dedi.

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez'de aziye mesajında; "Partimiz önceki dönem yönetim kurulu üyemiz ve Hacıbektaş il genel meclisi üyemiz Ahmet Eroğlu vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet,Ailesine sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesine baş sağlığı diliyorum." dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Ahmet Eroğlu'na Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

19.02.2021

Ahmet EROĞLU

Hacıbektaş-CHP-İl Genel Meclisi Üyesi

Hayatını kaybeden Ahmet Eroğlu kendisini şu sözlerle ifade ediyor; "1947 yılında manevi olarak çok değer yüklediğim Hacıbektaş topraklarında dünyaya geldim. İlk ve Ortaöğretimimi Hacıbektaş’ta tamamladım. Akabinde yine memleketim Hacıbektaş’ta iş hayatıma inşaat sektöründe bir emekçi kardeşiniz olarak Sonrasında atadan ve deden süre gelen CHP’li olma mirasını sırasıyla 1973 yılında Gençlik Kollarında, 1973-1980 tarihleri arasında İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği son olarak, 4 sene 2014-2018 yılları arasında partimin İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde gönül verdiğim partimi en iyi şekilde temsil ettim."