Ramazan bayramını memleketi Ürgüp'te geçiren NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehirli değerli hemşehrimiz, JMK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni Büyük,  Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Savran, “Nevşehir’in güzelliklerine güzellik katmak ve Nevşehirli vatandaşlara hizmet etmek için Nevşehir Belediyesi olarak büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda gurbetteki hemşehrilerimizin başarıları ve desteği bizlere her zaman güç veriyor” dedi.

Savran, ayrıca İş insanı Vejni Büyük'ün Ramazan Bayramlarını tebrik ederek ailesi ve sevdikleri ile birlikte geldikleri memleketlerinde güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

İstanbul'da yaşayan NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi hayırsever iş insanımız Vejni Büyük’de Başkan Savran’a teşekkür ederek gurbetteki Nevşehirliler olarak Nevşehir’deki gelişmeleri her zaman yakından takip ettiklerini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Büyük'den Nevşehir gündemin adresi FİB Haber'e ziyaret

NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi değerli iş insanı hemşehrimiz Vejni Büyük, daha sonra www.fibhaber.com Haber Merkezini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'ya taziyelerini ileten Nevşehirli iş insanı Vejni Büyük, "İstanbul'da yaşayan Nevşehirliler olarak memleketimizden haberleri www.fibhaber.com dan takip ediyoruz. Bu bağlamda bizlerin gözü kulağı sesi oluyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Gazetesi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ve Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, bu özel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hepimizin tek derdi memleketimiz. "Ortak paydamız Nevşehir için Nevşehirlilik ruhu ile çalışıyoruz. Sizler bizim İstanbul'daki gururumuz gönül elçilerimizsiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. İlimiz, Ürgüp ilçemiz ve bölgemize kattığınız değerlerden dolayı teşekkür ederiz. Nevşehir'e katkı sunan, destek veren herkesin her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Hemşehricilik bilinci için Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Uysal ve Çapacı, Vejni Büyük'e çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.