Bu sene mevlid kandili 23 ocak Çarşamba gününe denk geliyor.

Enderun Eğitim Vakfı mevlid kandili programında günümüzde en çok tartışılan ‘’  Kur’an Sünnet ayrılmazlığı ‘’  ve ‘’ peygamber sevgisi  ‘’ konularının işleneceği bir programla Kapadokya kültür merkezinde olacak.

 İlahiyatcı ve eğitimci yazar Mehmet Şentürk hoca  şehrimizde en çok gündemde olan ve zihin fırtınası yapılan ‘’ Kur’an sünnet ayrılmazlığı ‘’ konusunda  kur’an’ın açıklaması mahiyetinde olan sevgili peygamber efendimizin söz ve fiillerini,  ve  Hz Muhammed ( a.s) ın yaşantısını nasıl anlamalıyız , bir ilahiyatçı  gözüyle irdeleyecek .

Konuyla bağlantılı olarak da yine ilahiyatçı  ve eğitimci yazar  İbrahim Başaran  hoca da peygamber sevgisini işleyecek.. Hz Muhammed (s.a.v ) in yetiştirdiği ilk halka olan sahabe-i kiramda peygamber sevgisi ve günümüz Müslümanın  peygamber sevgisinden anladıkları ve hayata yansıttıkları konularına değindikten sonra , Tevhid İlahi Gurubundan peygamber sevgisiyle dolu ilahiler ve kaside dinletisiyle devam edecek olan program  hatim dualarıyla son bulacak..

23 ocak Çarşamba günü Kapadokya Kültür Merkezinde akşam saat:19:00 da başlayacak olan mevlid kandili programına tüm halkımız davetli olacak..