Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneğinin düzenlediği mangal partisinde buluşan engelliler felekten bir gün çaldı ve gün boyu doyasıya eğlendiler.

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneğinin düzenlediği mangal partisinde Gümüşkent zihinsel engelli bakım merkezinden gelen zihinsel engelli misafirlerinide ağırlayarak 45 kişiye mangal partisi etkinliği düzenledi.

Dernek başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamada; "Dernek olarak sadece Nevşehir merkezde ikamet eden engellilerimizi değil, ulaşabildiğimiz tüm engellilerimizin yanında olmaya çalışıyor ve bir engellinin tebessümünün Allah katındaki değerini kıymetini biliyoruz ve tüm çabamız Allah'ın rızasına nail olup engelli kardeşlerimin yüzlerinin gülmesine vesile olmaktır.

Bu tür etkinliklerimiz pandemi kurallarına uygun şekilde yapılmaya devam edecektir. Benim için Engelli kardeşlerimin yüzünün gülmesi herşeyden daha kıymetli olup, evde yaşayan, bakım merkezlerinde kapalı kalan tüm Engellilerimize ulaşmaya devam edeceğiz ve diğer engelli bakım merkezleride bu tür etkinliklerde bulunmak isterlerse lütfen bize ulaşsın.

Ayrıca Engelli kardeşlerimizin bu tür etkinliklerde eğlenmesi ve morallerinin düzelmesine vesile olmak isteyen hayırseverlerimiz destek vermek isterlerse lütfen bize ulaşsın.

Dernek başkanı Mehmet Karadaş

Tel: 0507 391 9007