Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği tüm halkımıza çağrıda bulundu;

"Gelin Kurbanımızı Engelli ve Yaşlılarımızla Paylaşalım ..."

"Bu bayramda Kurbanımızı ihtiyaç sahibi Engelli ve Yaşlılarımızla paylaşalım" diyerek kurban bağışı ve kesilmiş kurbanların gerçek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması konusunda Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği her zaman olduğu gibi bu bayramda da hayır işlerinde öncü olmaya devam ediyor.

Dernek başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamada ; bizler bu kutsal görevde veren el ile alan el arasında bir köprüyüz ve amacımız gayemiz her daim Allah'ın rızasına nail olmaktır.

Geçtiğimiz ay başlayan Kurban Bayramı çalışmalarının sonucunda ihtiyaç sahibi Engelli ve Yaşlılarımıza dağıtılmak üzere gıda paketi ve yanında Kurban eti hazırlıklarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Çok kıymetli halkımıza çağrıda bulunuyorum..!!

Bu Kurban Bayramında derneğimiz sizin emrinizdedir ve sizin Kurban ve gıda paketi bağışlarınız gerçek ihtiyaç sahibi Engelli ve Yaşlılarımıza ulaştırılacaktır.

Tüm halkımızı Derneğimize çay içmeye davet ediyorum.

Bayram paylaşmaktır...

Bu duygu ve düşüncelerle; Bayram sabahı neşesi ile dolu sağlıklı, huzurlu bir hayat geçirmenizi diler, şefkat ellerimizi birbirimize uzattığımız, kardeşliğimizin artarak daim olduğu, huzur, sağlık, barış dolu günler diliyorum. Tüm Nevşehirli hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin kurban bayramını kutluyorum” 

Selam ve dua ile....

Dernek başkanı Mehmet Karadaş

Tel : 0507 391 9007