Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Özyayla köyünde hafta sonu dünya evine giren Ramazan ve Zeynep Çelik çifti, düğün sonrası soluğu hastanede aldı. Damat, hayat arkadaşıyla beraber hastanede yatan babası Hazım Çelik'i ziyaret edip hayır duasını aldı.

Ramazan ve Zeynep Çelik çifti hafta sonu Özyayla köyü düğün salonunda dünya evine girdi. Çift düğün sonrası yakınlarıyla birlikte soluğu Nevşehir Devlet Hastanesinde aldı. Gelin ve damadı hastanede görenler önce bir şok yaşadı. Ancak gerçeği öğrendiklerinde yeni evlenmiş çifti takdir ettiler.

Damadın babası Hazım Çelik, evladının mürüvvetinden iki gün önce Apandisit ameliyatı olarak tedavi görmesi sebebiyle çiftin düğününe katılamadı. Hayırlı evlat düğüne gelemeyen hasta babasını eşiyle birlikte hastanede ziyaret etti.

Oğlu ve gelinini karşısında gören baba Hazım Çelik duygulandı... 

Hasta yatağında birden karşısında biricik oğlunu ve gelinini beyaz gelinlikle gören baba şaşkınlığını gizleyemedi. Evlatlarına hasta yatağında doya doya sarılan baba ve diğer ziyaretçiler gözyaşlarına hakim olamadılar. Ömürleri boyunca unutamayacakları bir anı yaşayan genç çiftler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen baba Çelik, uzun uzun dua etti. Daha sonra gelin ve damat hastaneden ayrılarak evlerinin yolunu tuttular.

Allah herkese böyle hayırlı evlatlar nasip etsin...!

Bizlerde FİB HABER AİLESİ olarak Öncelikle hasta yatağında Kayınpederliğe ilk adımını atan Hazım Çelik babamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Yine Çiçeği burnunda Genç çiftimiz Zeynep ile Ramazan Çelik'i de tebrik eder sağlıklı ve huzurlu ömür boyu mutluluklar diler bir yastıkta kocamalarını temenni ederiz...

Haber:Tarık Ceylan