Ömer Faruk Kemikkıran ile Büşra Kemikkıran çifti hafta sonunda gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Nevşehir'in sevilen tanınmış manevi şahsiyetlerinden biri olan Hafız Mahmut Sami Kemikkıran'ın oğlu Ömer Faruk Kemikkıran ile Büşra Yavuzbilge çifti düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdiler.​

Davetlileri kapıda karşılayan Kemikkıran ve Yavuzbilge aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.


Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde düzenlenen düğüne Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sektereti Savaş Benli, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih açıkgöz, 25.Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, NTSO Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, Ekrem Nurlu, Yüksel Babaoğlu, Necmi Cantekin, Daire Müdürleri, Belediye Başkanları,Nevşehir Görbir Dernek Başkanı Erol Mutlu ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Hafız Mahmut Sami Kemikkıran'ın oğlu Ömer Faruk Kemikkıran ile Büşra Yavuzbilge çiftinin nikahını Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kıyarken, nikah şahidliğini Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ak Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Mustafa Kemikkıran, Sami Şimşek, Mustafa Çiftçi, Nejat Bilgili birlikte yaptılar.

Evlilik cüzdanını Gelin kıza veren Başkan Ünver, Ben bir  erkek evi olarak genç çifte Cumhurbaşkanımızın deyimiyle artık 3 değil 5 çocuk tavsiyelerini ileterek mutluluklar diledi.


Nikahın ardından Aile büyüğü olarak Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından selamlama konuşması ve duası yapıldı. Ardından Genç Çiftin Babaları Nuri Yavuzbilge ve Mahmut Kemikkıran tarafından evlatlarına Kuran ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırırken uzun süre alkışlandı.

Daha sonra Nevşehir'in değerli Hocalarından Hafız Cemil Usta davetlilere seslenerek İslamda Evlilik ve aile müessesi hakkında kısa bir sohbet yaptı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri Kubbe Altı Salonunda gerçekleştirilen düğün Sanatçı Ersin Tunç'un Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin eşsiz parçalarını seslendirdiği şarkılarla gece geç vakitlere kadar devam etti.

Düğün töreni sonrası Aile büyüğü olarak FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Nevşehir'in önemli kanaat önderlerinden Hafız Mahmut Kemikkıran , "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.


Gecenin kahramanı Büşra ve Ömer Faruk KEMİKKIRAN çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber merkezi olarak  Yavuzbilge ve Kemikkıran Ailelerinin biricik evlatları "Büşra ve Ömer Faruk Kemikkıran" çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.