Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve yardımcısı Selami Kurt, Görmeyenler kültür ve birleşme derneğini ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İl Müftüsü Altunkaya, Nevşehir’de Görmeyenler kültür ve birleşme derneği çalışmalarını ve topluma duyarlı olduklarını her kesime hitap ettiklerinden dolayı, Gör Bir başkanı Erol Mutlu ve yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran hoca’ya teşekkür etti.

Nevşehir İl Müftüsü Altunkaya, "Üstümüze ne düşerse her zaman yanınızdayız" dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gör Bir Dernek başkanı Erol Mutlu’da, Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve yardımcısı Selami Kurt bugün derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Ayrıca, ziyaretlerinde bizlere çalışmalarımızda "Üstümüze ne düşerse her zaman yanınızdayız" ifadelerini kullanan İl Müftümüz Altunkaya ile birlikte inşallah birçok ortak projelere imza atacaklarını söyledi.

Gör Bir Dernek Başkanı Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran hocamızda, İl Müftüsü Altunkaya'ya "her zaman gönül gönüle, iç içeyiz" dedi. İnşallah pandemi süreci bittikten sonra da yine birçok projelerde beraber olmayı arzu ediyoruz. Bu vesile ile nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın il Müftümüze ve yardımcısına teşekkür ediyorum dedi.