İstanbul'da yaşayan Nevşehir sevdalısı gurbetçi hemşehrilerimiz Mustafa Pınarbaşı ile Hüsnü Öncül, Nevşehir'in en çok takip edilen internet gazetesi FİB Haber.Com'u ziyaret etti. 

FİB Haber.Com İnternet Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı tarafından ağırlanan gurbetçi hemşehrimiz Mustafa Pınarbaşı ve Hüsnü Öncül, İlimiz ve Bölgemizde yaşanan tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan sürekli olarak takip ettiklerini ifade ettiler. 

Tam bir Nevşehir sevdalısı olan Pınarbaşı ve Öncül, FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Çapacı ile memleket üzerine koyu bir sohbet yaptılar. 

Karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan Pınarbaşı; "Memleketimiz için çalışan herkese gurbetçilerimiz adına yürekten teşekkür ediyorum. Sizin aracılığınız ile sürekli Nevşehir'imizdeki çalışmaları takip ediyoruz. Şunu tüm samimiyetimle ifade etmeliyimki Dünya'nın hiçbir yerinde Türkiye gibi bir cennet ülke, Nevşehir gibi güzel bir şehir yok. Kıymetini iyi bilmek gerekiyor. Bizlerde gurbette yaşayanlar olarak gerek ülkemiz gerek Nevşehir'imiz gerekse Kapadokya bölgemizin tanıtımı için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz" dedi.

Nevşehirlilerin sesi, gözü ve kulağı olarak FİB Haber.Com ekibine de teşekkürlerini ileten Geridönüşümcü İş İnsanı Hüsnü Öncül'de," Biz İstanbul'da yaşayan gurbetçiler olarak Nevşehir ve bölgemiz hakkında tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan öğreniyoruz. İstanbul-Nevşehir arası gönül köprüsü kuran FİB Haber olarak, bu manada çok kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Sizleri ve ekibinizi tebrik ediyor çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da; "Nevşehir sevdalısı değerli gurbetçilerimiz Mustafa Pınarbaşı ve Hüsnü Öncül'e, ziyaretleri için teşekkür ediyor, tüm gurbetçilerimize güzel bir tatil geçirmelerini diliyoruz. " dedi.