Nevşehir'de, 43 yaşındaki 75.Yıl Ortaokulu Rehber Öğretmeni Tuğran Memiş , geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Cenazesi 21.11.2021 Pazar günü Öğle Namazına müteakiben Ürgüp Musalla Camii'nde kılınıp defnedilecektir.

Nevşehir Eğitim Camiası'nın Acı Kaybı

Vefat haberinden sonra İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir yayımladığı taziye mesajında, "İlimiz 75.Yıl Ortaokulu Rehber Öğretmeni Tuğran Memiş'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kıymetli öğretmenimize Allah'tan rahmet sevenlerine ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum" ifadesinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, "Nevşehir Merkez 75.Yıl Ortaokulu Rehber Öğretmeni Tuğran MEMİŞ hocamız hakka yürüdü. Değerli hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemil diliyorum. Eğitim camiamızın başı sağolsun." dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.