1979 yılından beri her zaman demir-çelik sektöründe vermiş olduğu hizmetlerle ve yatırımlarla anılan ve bu konuda da her zaman en iyi yatırımları sizlere sunmayı başaran Karaca paslanmaz çelik firmasına sizler de güvenebilirsiniz. İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nin en büyük firmalarından biri olmayı başaran Karaca paslanmaz çeliğin bir başka özelliği ise kırmızı kurumsal kimliğe sahip olmasıdır bunların yanı sıra yapmış olduğu teknolojik yatırımlarla ön planda olmayı başaran firma müşterilerine çok geniş bir ürün yelpazesi ile uygun fiyat ve hızlı dağıtım koşulları ile ürünlerini sunmaya başarmaktadır.

Karaca Paslanmaz Çelik Farklı Kalitesi
Yıllardır her zaman kaliteli üretim verilen plana çıkmayı başaran Karaca Metal paslanmaz çelik üretiminde en iyilerden biri olmayı başarmıştır. Yıllardır yapmış olduğu yatırımların yanı sıra, 2013 yılında çok daha özel bir yatırım yaparak yenileme ve yapılanma ilan etmiş. Bunun haricinde öncelikle üretim alanlarında çok daha geniş bir makine parkuru kurarak tedarikte hızlı teslimat işlemlerini başlatmış bulunmaktadır Bunun yanı sıra satış hizmetlerinde en yüksek performansı sürerek müşteri memnuniyetini sağlamıştır. Detaylı bilgi, hizmetlerimiz hakkında bilgi ve ürünlerimiz hakkında bilgi için: ( http://www.karacapaslanmaz.com ) web sitesi adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

İlkeleri ve vizyonu ile birlikte olmak üzere her zaman için en iyi yatırımlar yaparak teknolojik gelişmelerin kendi yönlendirmeye çalışan Karaca Metal firması her zaman için adına daha da yukarı taşımak için çalışmaktadır. Bunların yanı sıra pazar payını sürekli arttırmak amacıyla sürekli olarak yatırımlarını gerçekleştiren firma, Ar-ge çalışmalarıyla her zaman için teknolojiyi de kendi yönlendirmeye çalışmaktadır. Bunların yanı sıra müşteri memnuniyetini ön planda tutarak Türkiye'deki en iyi film olmak için elinden geleni yapan Karaca Metal paslanmaz çelik ürünleri sektöründe en iyilerden biri olmayı başarmış bulunmaktadır.

Karaca Paslanmaz Çelik Fark Sunar
Kaliteli ürünleri de her zaman için müşteri değeri ile buluşturmaya çalışan ve bu konuda sürekli yatırımlar yaparak en iyi şekilde güvenilir ve etkin şekilde kullanmış olduğu makine parkuru sayesinde çok hızlı ürünler üreten firma, aynı zamanda da yapmış olduğu lojistik desteklerle de müşterilerinin memnuniyetini her zaman için en üst düzeyde tutmayı başarmaktadır. Ayrıca çalışanlarının sağlığı ve güvenliğinin de düşünerek sürekli güvence altına almak için gerekli yatırımları yapan firma, bu sayede çalışan personelini çok uzun sürede çalışmakta ve marka bağlılığını da sağlamış bulunmaktadır.