Kozaklı'da Anneler Günü, yüzlerce annenin yer aldığı muhteşem bir etkinlikte kutlandı. Etkinlik kapsamında tiyatro, öğrenci öğretmen korosu, erik dalı dans gösterisi, şiirler ve hediye çekilişi yapıldı. Anneler renkli görüntüler oluşturdu.

Divaisib Otelde düzenlenen ve büyük beğeni toplayan etkinlikte Anneler pandemi sonrası stres atarak günlerini gönüllerince kutladılar.

Kozaklı Belediyesi ile Kozaklı Anadolu Lisesi işbirliğinde düzenlenen Anneler Günü özel proğramı anne ve anne adayı bayanlardan büyük ilgi gördü.


Gecede Şehit Anneleri de unutulmadı.

Anneler günü dolayısıyla düzenlenen bu anlamlı etkinlikte şehit anneleride unutulmadı. Şehit annelerinin de katıldığı programda Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu ve Okul Müdürü Mahmut Bıçak tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 
 

'' Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür ''

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu burada yaptığı konuşmasında; "Öncelikle tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, başta eşime, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Anadolu Lisesi öğretmenlerimize, öğrenci kardeşlerimize ve emeği geçen herkese bu güzel programı hazırlayıp annelerimizin yüzlerini güldürdükleri için teşekkür ediyorum.

 Bir annenin bebeğini kucağına aldığında hissettiği duygu kadar, insanı mutlu eden bir şey yoktur. Evladını canım diyerek saran bir annenin sevincini tarif etmeye kalksak sanıyorum kelimeler kifayetsiz kalır, Vatanını, milletini seven, dinini, diyanetini bilen, ülkesini dünyaya öncü ve örnek etme azmiyle çalışan nesiller, siz kıymetli annelerimizin ellerinde şekillenecektir. 

Tüm bu duygu ve düşünceler içinde başta evlatlarımın annesi olan eşimin, değerli öğretmenlerimizin ve bu ülkeye canlarından çok sevdikleri göz bebekleri evlatlarını feda eden şehit ve gazilerimizin annelerinin anneler gününü kutluyor, kıymetli annem ile birlikte ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum." dedi.