Hollanda Nevşehirliler Vakfı başkanı Şengezer Kürk yaptığı açıklamasında;  04.08.2018 Cumartesi Günü Gülşehir ilçesinde düzenlenecek olan "Müzik Ziyafeti" etkinliğinin kendileriyle hiçbir alakası olmadığını belirtti.

 "Gülşehir müzik etkinliği İle hiçbir bağımız yok!'

Hollanda Nevşehirliler Vakfı başkanı Şengezer Kürk yaptığı açıklamasında; "04.08.2018 Cumartesi Günü Gülşehir ilçesinde düzenlenecek olan "Gurbetçilerle Elele - Müzik Ziyafeti" proğramı ve aşağıdaki afiş ile bizim hiçbir ilgi ve alakamız yoktur" ifadelerinde bulundu.

"Konser yerine mevlit okutulsun"

11 aylık minik bir bebegin ve annesinin şehit edilmesinin hemen ardından böyle bir muzik ziyafeti isimiyle bir proğramı yapmayıda uygun olmadığını dile getiren Başkan Kürk, dolayısı ile bu etkinliğin bizim ile bir alakasınında olmadığını ve dogru bulmadığımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Keşke, konser yerine yol yakınken bütün camilerimizde şehitlerimiz için mevlit okutalım önerinde bulundu" dedi.

Tüm Milletimizin Başı Sağolsun...

Hollanda Nevşehirliler Vakfı başkanı Şengezer Kürk, FİB Haber Merkezine yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: "Bu vesile ile Hakkâri Yüksekova’da eşini ziyareti sonrası üs bölgesinden dönerken aracına düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Astsubayımızın eşi Nurcan Karakaya kardeşimize ve 11 aylık bebeğine Allah'tan rahmet, Astsubay çavuş Serkan kardeşimize ve kıymetli ailesine de sabırlar diliyorum.  Allah Eşi ve minik yavrusunu cennette peygamber efendimize komşu eylesin. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.