Kale ve Çamcı Ailesinin biricik evlatları Meltem ve Fatih Çamcı çifti, hafta sonu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde düzenlenen göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine girdi...

Meltem Kale ve Fatih Çamcı çiftinin düğünü Nevşehir’in iş, siyaset ve eğitim camiasını bir araya getirdi.

Nevşehir İş ,Siyaset ve Eğitim Camiasını buluşturan muhteşem düğünde Meltem ve Fatih Çamcı​ çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Meltem ve Fatih Çamcı çifti, Çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde gerçekleştirilen düğün gece geç vakitlere kadar devam etti.

Çamcı ailesinin hiç bir masraftan kaçınmadığı düğün töreni masalları aratmadı. Davetlileri kapıda karşılayan Kale ve Çamcı aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.  Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediyesi Nikah Memuru Ertuğrul Usta kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan İlgün, Geçmiş dönem Milletvekili Murat Göktürk Ve Mustafa Kemikkıran birlikte yaptı.

Çiftin nikahını kıyan Ertuğrul Usta, nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan İlgün, Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Fatih ve Meltem çiftinin nikah şahitliğini yaptığı törende, genç çiftlere Kuran ve Bayrak hediye ederek, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Sahne önüne konulan konsepte Kıyılan nikâhın ardından alkışlar arasında Meltem ve Fatih Çamcı çifti, ilk dansı gerçekleştirdiler.

Nevşehir Siyaset, İş ve Eğitim camiasını buluşturan Düğün merasimine, Nevşehir'den Ürgüp'ten Uçhisar'dan çok sayıda ilimizin tanınmış iş adamları, siyasiler, eğitim camiası, bürokratlar ve Ülkü Ocakları ile Kardelen Koleji ailesi tam kadro katılarak Genç çiftleri bu en özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Düğünde Sanatçı Fatih Alkaya ve Orkestrasının seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla davetlilerden büyük beğeni topladı.  Düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve maskotlu animatörlerin oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Düğün töreni sonrası genç çiftin aile büyükleri adına FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Nevşehir Eğitim Camiasının sevilen ve saygın isimlerinden Faruk Çamcı, "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz"” dedi.

Gecenin kahramanı Meltem ve Fatih Çamcı çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen düğün Salonu dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı.  

FİB ajans Organizasyon olarak Meltem ve Fatih ÇAMCI Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.