Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasından Eski belediye zabıtası,Şimdi MHP belde başkanı Turhan Turhan,'ın Annesi, merhum Emin Turhan'ın eşi, 1935 doğumlu, Fatma Turhan vefat etmiştir.

Cenazesi Öğle Namazını Müteakip Ortahisar kasabasında toprağa verildi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç yayınladığı taziye mesajında; "Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Ortahisar Belde Başkanımız Turhan Turhan’ın Muhterem Anneleri Rahmeti Rahmana kavuşmuştur. Merhumeye Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Allah Rahmet Eylesin...

FİB Haber ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabrı cemil dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..." 

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156) 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.