Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Nevşehir'de 8 Yıldır Kayıp Olan Lütfiye Gündüz Her Yerde Aranıyor!

8 Yıldır kendisinden haber alınamayan Nevşehirli 4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aralanıyor... 

ATV ekranlarının sabah kuşağındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert reailte programının bugünki konukları arasında Nevşehir'den bir aile de vardı.

Yiğeni Zeynep ve ablası Altun Erdoğmuş, ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile tatlı sert programına katılarak Müge Anlı'dan Lütfiye Gündüz'ün bulunması için yardım istediler.

Nevşehirli 4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz nerede?

2013 yılında kaybolmadan bir hafta önce eşinden boşanan 40 yaşında ki Nevşehirli 4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz'e 8 yıldır ulaşılamıyor.

Müge Anlı, '4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz 8 yıl önce Nevşehir'de kayıplara karışmış. Şuan yaşıyorsa 48 yaşında olacak. Fakat devlet kayıtlarında yaşadığına dair herhangi bir iz yok. Lütfiye Gündüz şu zamana kadar ne hastaneye nede eczaneye gitmemiş ...' dedi.

Lütfiye Hanım'ın kız kardeşi Altun Erdoğmuş, kız kardeşinin eşi ile çok görüşmediklerini, çok içtiğini belirttikten sonra her ne kadar yakın olsalar da görüşmediklerini, damadın çalışmadığını dile getirdi. Kız kardeşinin çalışarak eve baktığını vurgulayan Altun Hanım, kız kardeşinin kaybolması için başvuru yaptıklarını ama bulamadıklarını ileri sürdü.

Şok İddialar!

Lütfiye Gündüz'ün yiğeni Zeynep, o dönemlerde yine Müge Anlı'nın ekranlara taşıdığı 13 yaşındaki Nezen Germiyen davasından sonra halası ile görüştüğünü belirtti. Ardından halasının dayak yediğini, ağzı ve burnunun kan içinde olduğunu dile getirdi. Bu olaydan sonra halasını bir daha görmediğini ve durumu polise bildirmediği içinde vicdan azabı çektiğini dile getirdi.

Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ...

https://www.youtube.com/watch?v=xvVSCGo8mdc&t=730s