Kahvaltı sonrasında yemek  duasının ardından , hatim duası yapıldı. Nar  Belediye Başkanı Ali  ERDOĞMUŞ’un Bayram sohbeti yapmasından sonra , sıcak ve soğuk içecek ikramlarıyla bayramlaşma devam etti.
İki bayram arasında gerçekleşmiş olan cenaze sahiplerinin taziyeleri kabul ettiği ,Topluca Bayramlaşmanın yapıldığı programda , katılımcıların sayısının yüksek düzeyde olduğu bayramlaşma programında, çocuklar Başkan ERDOĞMUŞ’tan bayram harçlıklarını aldılar. 
Bayramlaşma programı , taziye sahiplerinin taziyeleri kabul etmesi ile sona erdi. Taziye sahipleri Başkan ERDOĞMUŞ'A , yapmış olduğu Taziye binasından ve Nar Belediyesinin vermiş olduğu hizmetten dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. Bayan katılımcılar ayrıca kadınlar için de yer ayrılmış olmasından dolayı  da memnuniyetlerini belirttiler. İl dışından gelen misafir katılımcılar ve taziye sahipleri de, topluca yapılan bayramlaşma programın, içerik  ve uygulama  bakımından çok  isabetli   olduğunu ve çok memnun  kaldıklarını belirttiler, yapandan, yaptırandan, yapılmasına  vesile olandan , hizmet verenden , herkesten ALLAH  Razı olsun, çok güzel bir bina ve çok güzel bir hizmet olduğunu söyleyerek başkan ve ekibini tebrik ettiler.
Bayramlaşmaya katılanlar;  Bayramlaşma programından , Mezarlık  bakım, temizlik  ve cenaze hizmetlerinden dolayıda Nar Belediye Başkanı ERDOĞMUŞ’a ve Belediye çalışanlarına da memnuniyetlerini bildirerek teşekkürlerini ilettiler. Bayramlaşma programı öyle ezanını saatine kadar devam etti.