Nevşehir'de Merdivenli olupta rampa yapılan engelsiz ilk camisi "Alibey Camisi" ibadete açıldı.

Alibey Camisi Engelliler için ibadete açıldı...

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş Nevşehir il Müftüsü Altunkaya ile görüşmesi neticesinde Meteris meydanında bulunan Alibey Camisine rampa yapılarak engellilere uygun hale getirildi.

Dernek başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamada ; Nevşehir il Müftüsü Sayın Ahmet Celalettin Altunkaya Hocamız ile Camilerin Engelliler için uygunluğu hakkında yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Nevşehir'de ki eski yapı olan ve engelli rampası yapılmasına uygun olan bütün Camilerimize rampa yapılacağını ve yeni yapılacak tüm Camilerde Engellilerin ibadet ve lavabo ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde inşaa edileceğini söyledi.

Sayın Altunkaya hocamız bir süre sonra bize ilk müjdeli haberi vererek Alibey Camisinin engellilere uygun hale getirildiğini ve artık biz Engellileri Camide görmek istediğini söyledi ve bizi çok mutlu etti.

Rabbim kendisinden razı olsun, Sayın hocamız her zaman dualarınızda olacak inşaAllah. Bu güzel çalışmalarda şahsım, derneğim ve tüm engelliler adına çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.