‘Gönüller yapmaya geldik’ diyerek Türkiye’de ve dünyada gıdadan sağlığa, eğitimden kültüre, Ramazan’dan Kurban’a, kıyafetten yakacağa varana kadar pek çok alanda insani yardım çalışmaları gerçekleştiren Beşir Derneği, Nevşehir’de soğuk kış günlerinde 35 aileye yardım ederek sıcak tebessümlere vesile olmaya devam ediyor.

Nevşehir Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Erdal YILDIRIM; “Derneğimizewww.besir.org.tr adresten yardım başvuru formunu doldurarak yapılan yardım başvuruları neticesinde oluşan listeler doğrultusunda, başvuran ailelerin hanelerine gidip sosyal incelemelerde bulunuyoruz ve bu inceleme sonucu ihtiyaca binaen en doğru yardımı ulaştırabilmek için çalışmalar yürütüyoruz.

YILDIRIM:Bizler hayırsever ile ihtiyaç sahibi arasında köprü vazifesi görüyoruz. Veren el ile alan eli buluşturuyoruz.

Sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir şekilde hayır yapmak isteyenler, Beşir Derneği’ne müracaat ederek bunu gerçekleştirebilir.

Beşir Derneğinin yaptığı hayırda bir tuzunuz olmasını istiyorsanız BAĞIŞ yaz 4032’ye göndererek hayra vesile olabilirsiniz. 

YILDIRIM Hayırsever vatandaşlara seslenerek hizmetlerin büyümesi için sizlerden (bağış, zekat,) derneğimize bağışlayarak Hayır’a vesile olabilirsiniz dedi.