Nevşehir'de 17 yaşında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Yasin Özcan, okul bahçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Gülşehir ilçesi Kurşunlu camiiden kaldırılacaktır.

Gülşehir'in sevilen esnaflarından Ersoy Tekin'in eşinin ilk oğlu Suat Binici'nin torunu Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi 12/A sınıfı öğrencisi Yasin Özcan (17)'ın genç yaşta vefatı başta ailesini, Altınyıldız Koleji Eğitim Kurumu öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarını ve tüm eğitim camiasını derinden üzdü.

İlk Taziye Mesajı Okulundan geldi;

Altınyıldız Eğitim Kurumları Taziye Mesajı Yayınladı; "Yasin Özcan yavrumuzu hiçbir zaman unutmayacağız. O bir eğitim şehidi. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun inşallah. Ailesine Allah sabrı cemiller versin.  Hepimizin başı sağolsun. "

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine, Altınyıldız Koleji Eğitim Kurumlarına, Öğretmenlerine, öğrenci arkadaşlarına ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

22.10.2021