Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Sosyal Tesislerinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları için iftar yemeği düzenlendi. 

İftar yemeğine;  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ile protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Nevşehir Protokolü, vatanın bölünmez bütünlüğü korumak için canını hiç çekinmeden seve seve veren aziz şehit ve gazi aileleriyle iftar yaptı. Vali Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe, daha sonra, protokol üyeleriyle birlikte şehit aileleri, gaziler ve yakınlarını masalarında ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'da NEVÜ’de çalışan şehit aileleri ve çocuklarıyla da bir süre görüşerek sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Nevşehir Valiliğimiz tarafından düzenlenen Şehit Aileleri ve Gaziler iftar yemeğinde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya geldik. Başımızın tacı olan şehit ailelerimize ve gözümüzün bebeği olan gazilerimize ne kadar hizmet etsek de onlara olan manevi borcumuzu ödeyemeyiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Nevşehir Valiliğimizin düzenlediği iftar programında şehit ve gazi yakınlarımızın yanı sıra gazilerimizle iftarın bereketini paylaştık.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; “Vatanımız, bayrağımız, devletimiz, milletimiz ve kutsalımız için şehadet şerbeti içen kahraman şehitlerimize, fedakar gazilerimize minnetlerimizi; değerli ailelerine de şükranlarımızı sunuyorum. Fedakar ailelerimiz için ne yapsak azdır. Allah, hepsinden razı olsun. Şehadet aşkıyla vatansever insanlarımız var oldukça Türkiye güçlenerek büyümeye devam edecek, gelecek nesillerimize güçlü bir vatan bırakacağız. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin; vatanımıza göz dikenlere asla fırsat vermeyeceğimizi de dünya biliyor, bilmeye de devam edecektir.” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Açıkgöz'ün konuşmalarını dinlemek için TIKLAYINIZ!

etti.