İHH Derneği Nevşehir Şubesi: "Her birimiz bir eksiği giderelim. Zor şartlarda yaşayanların ihtiyaçlarını tamamlayalım" sloganıyla yola çıkarak, mazlum ve çaresiz kalmış Müslüman kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlattı.

İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel, "Bilindiği gibi önümüz kış ve çok soğuk günler bizi bekliyor. Bizler sıcak evimizde sobanın ya da kaloriferin sıcağında yaşarken sokakta, çadırlarda ve prefabriklerde aç, susuz ve üzerinde hiçbir kışlık kıyafeti olmayan insanlar var. Eğer hepimiz kardeşiz diyorsak bunu dilimizde bırakmamalıyız. Bunu gönlümüzle elimizle de yapmalı bu insanlara 'Siz de değerlisiniz, siz de önemlisiniz' diyerek bunu onlara hissettirmeliyiz" diye konuştu.

"Nerede Bir Mazlum Varsa Biz Ordayız"

"Türkiye'de ve dünyada nerede mazlum ve yetim varsa İHH olarak ordayız. Nerde bir zulüm ve zalim varsa İHH olarak karşısındayız"

Konu hakında açıklamada bulunan İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel, Bizler cennet vatanında yaşayan vatandaşlar olarak halimize ne kadar şükretsek azdır. Bu kutsal topraklarda ulu Bayrağımız altında ezan sesleriyle Tek Vatan, Tek Bayrak Tek Devlet ve Tek Millet olarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Ama vatansız, bayraksız, evsiz, barksız kalan mazlum coğrafya insanı müslüman kardeşlerimize de el uzatacak yürek inanç ve hasassiyetlerde bir necip milletiz. Siz değerli yardımsever Nevşehir halkımızdan özellikle yaklaşmakta olan soğuk kış günleri öncesinde ülkemiz ve şehrimiz kanatlarına sığınmış misafirlerimiz için başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına sizlerinde destek olmasını bekliyoruz. Senin ihtiyaç fazlan eşyan, Onun İHTİYACı olabilir.. Her türlü ev eşyasına ihtiyaç var. Yardımlarınızın şimdiden kabulünü diliyorum allah razı olsun" dedi.
İşte Yardımlarınız için NEVŞEHİR İHH;
0 535 932 71 25
Arayın ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım.

UNUTMA:

Dünya sıkıntısına dair Yavuz Sultan Selim'in beyti de çok manidardır:
    “Gamına gamlanıp, olma mahzun…/
    Demine demlenip, olma mağrur…/
    Ne dem baki, ne gam baki! Ya Hû!..”