Nevsehir Devlet Hastanesi covid yoğun bakımda korona virüs tedavisi gören Yaşar Gostak (80) ve eşi Fevziye Gostak (80), aynı gün tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.

Nevşehir Güzelyurt mahallesinde yaşayan Sanayi esnaflarından Tahsin Gostak'in değerli babası Yaşar Gostak (80) ve annesi Fevziye Gostak (80) çifti korona virüse yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre; Nevsehir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde entübe edilen yaşlı kadın gece saatlerinde solunum yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybetti. Yine aynı hastanede tedavi gören yaşlı adamda bu sabah saatlerinde koronavirüs hastalığına bağlı olarak kurtarılmadı. Yaklaşık 8 saat arayla aynı gün hayatını kaybeden karı-kocanın cenazesi birlikte Kaldırım mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Korona virüs tedbirleri altında yaşlı çift mezarlıkta kılınan cenaze namazını müteakiben toprağa verildi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhum ve Merhumeye Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.