Nevşehir-Kayseri güzergahının Avanos sınırları içerisinde yer alan Ürgüp Sarıhan kavşağı polis noktası mevkiine yakın bir yerde otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kaza, sabah saatlerinde Avanos'un 4 km Sarıhan kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 BXX X9 plakalı otomobil, Kayseri istikametine doğru seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçtu. Kazada otomobil içerisinde bulunan Eren E. ağır yaralı olarak kurtuldu.

Kaza anında yoldan geçen Göreme Cappadocia Express firması şoförlerinden  Nevşehirli Murat Poyraz isimli vatandaşımız derenin içine uçmuş halde ki otomobili fark edip hemen aracını sağa çekerek, dereye uçarak ters devrilen otomobilin yanına gitti. Otomobilde bulunan kişilerle bağlantı kurmaya çalışan duyarlı vatandaşımız hemen vakit kaybetmeden kazayı sırasıyla ambulans, itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralı şahsı hastaneye kaldırırken, Polis ise kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

İşte kazanın hemen sonrasında yaşanan o anlar bir vatandaşımızın cep telefonu kamerasına böyle yansıdı... Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!