Nevşehir'de Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini yaşayan vatandaşlar, korona virüs salgını dolayısıyla seccadelerini alarak ve maskelerini takarak bayram namazını korona virüs tedbirleriyle kıldılar.

Bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşabilmenin huzuru ve mutluluğunu yaşayarak camilere akın eden genci yaşlısı ile çok sayıda vatandaş, korona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla seccadesini yanında getirerek, maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak bayram namazı için birlikte saf tuttu.

Kılınan bayram namazının ardından cemaat, hutbeyi dinledi ve dua etti.

"Önce namaz sonra bayramlaşma"

Cami cemaati ile birlikte bayram namazını kılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Ramazan Bayramı sevincini, bayram namazı sonrası hemşerilerimizle paylaştık" dedi.

Tüm İslam aleminin bayramını kutlayan Açıkgöz, "Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun.Gönüllerimiz bir; sevdiklerimizden uzak kalsak da coşkuyla bir araya geleceğimiz nice bayramlara, Rabbim bizleri sağlıkla ulaştırsın inşAllah…" dedi.
#SevdamızNevşehir