Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 12 Haziran 2018 Salı günü Topuzlu Han Sosyal Tesislerinde gaziler ve şehit yakınları için iftar yemeği düzenlendi.

            Topuzlu Han’da verilen iftar yemeğine Gaziler ve şehit yakınları, Sayın Valimizin eşi Hanımefendi Songül AKTAŞ,  Vali Yardımcısı Nevzat SİNAN, Acıgöl Kaymakamı Ömer Tuğrul KUNDAKCI, Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN,  Emniyet Müdürümüz Mehmet ARTUNAY ve Eşi Polis Eşleri Derneği Şube Başkanı Seçgin ARTUNAY, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel YİĞİT, JAKEM Komutanı J.Albay Şemsiddin ÇETİN, Askerlik Şube Başkan V. Yiğit YATKINOĞLU, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hüseyin ŞENER, İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK  ve müdürlüğümüz personeli katıldı.

Emniyet Müdürümüz Mehmet ARTUNAY, Millet olarak şehitlerimize ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz şehitlerimizi ve vefat etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarak, şehit ailelerine ve gazilerimizden hayatta olanlara sevdikleriyle beraber sağlıklı, hayırlı ve huzurlu bir ömür diler.

Önümüzdeki Ramazan Bayramının tüm insanlığın barış ve huzuruna katkıda bulunmasını temenni etti ve her zaman Gaziler ve şehit yakınlarının yanlarında olduğu belirtti.