Vefa Sosyal Destek Grupları, koronavirüs salgınında tam kapanma tedbirleri süresince ihtiyacı olan herkesin hayatına dokunuyor. 

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlerle 81 İlde uygulanan Tam Kapanma Sürecinde Vefa Destek Grupları Nevşehir’in her noktasında hizmet veriyor.

Temel ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi olmayan, sokağa çıkması kısıtlı 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların, eczaneden ilaç, market başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılandığı belirtiliyor.

Acıgöl Vefa Sosyal Destek Grubu sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üstü yaşlılarımız ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Vefa Sosyal Destek Grupları, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet veriyor. Vefa Sosyal Destek Grupları'na vatandaşlar; 112, 155, 156 ve diğer numaralardan ulaşarak ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Konu hakkında Nevşehir Valiliği tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Tam kapanma sürecinde de Vefa Sosyal Destek Gruplarımız vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya devam ediyor. Özveriyle görev yapan Vefa Sosyal Destek görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Devletimiz aziz milletimizin her zaman yanındadır."